Mot lysere tider

Endelig kan vi se frem mot lyset igjen, årets solsnu fant sted sent i går kveld og vi kan si at det går rett vei!

nissen-pa-trappaDet går faktisk rett vei med juleforberedelsene også, utrolig nok. Jeg anbefaler igrunnen ingen å være syk i ti dager midt i julestria. Selv om jeg ikke tar så utrolig alvorlig på det med vasking, baking, pynting og stress, så er det jo ett og annet som må på plass før jeg får julefølelsen. Nissen på trappa, for eksempel. Og nissegardinene på kjøkkenet, og nissene som mamma har laget. I det hele tatt dreier julestemningen seg mye om nisser 🙂

Jeg har laget noen julegaver, og kjøpt noen. Heldigvis er flokken min ganske fornuftige og nøkterne, så det har gått fint å komme i mål i år også. Det ble til og med bursdagsgave til mamman min i år ♥

Når huset skal vaskes er det best at ingen andre er hjemme. Da settes en god, gammel CD i spilleren på vaskevolum (= ganske høyt) og jeg gauler og synger med! Det er David Foster sitt The Christmas Album fra 1993 som setter meg i riktig gir. Og da går det relativt effektivt for seg, kan jeg love. Som regel er kjøkken, stue, trappegang og yttergang sjaina på to omganger av hele albumet.

lukas-drikker-floteLukas syntes nok vi var veldig snille som lot fløtemugga stå igjen på bordet etter bursdagsfeiring her om dagen …

One thought on “Mot lysere tider”

  1. Ja det var da vel greit ja .Så koselig å hør at julestemningen
    er kommet i huset,Gleder meg veldig til å være sammen med dere på Juleaften.Hils alle i huset ,til bursdagsbarnet,i 1 etg spes.Klem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.