Årets første genser

skjargard1Joa, den ble påbegynt i fjor – det må jeg tilstå. Men jeg gikk tom for garn og måtte etterbestille. Og så kom jula og stakk kjepper i post-hjulene. Men lille nyttårsaften kom endelig pakken min og jeg kunne fullføre prosjektet. Genseren er rask å strikke uten noen større krav til hjerneaktivitet og det passet ypperlig til fridager med masse film-kliss på tv.

skjargard2Den er i sin helhet selvkomponert og jeg har gitt den navnet Skjærgård – fordi den har farger som passer til sjøen og fordi jeg tror den kan være god å ha på en kveld i sjøkanten på hytta.

skjargardsgenserSkjærgårdsgenseren er strikket i Ask HiFa2, med sorte striper av restegarn, som denne gangen tilfeldigvis var Sandnes minialpakka. Oppskriften finnes i hodet mitt, jeg deler selvfølgelig om noen skulle være interessert.

10 thoughts on “Årets første genser”

 1. Hei! Så flott skjærgårdsgenser – navnet passet godt til de nydelige blå/sjøtonene:) Blir imponert når jeg ser alt restegarnet du strikket opp i fjor, det er imponerende:) Ønsker deg en fin kveld. Birgitte

 2. Mail er sendt deg, Anita! Håper du forstår skribleriet mitt 🙂 Du som er så dreven kunsthåndverker fikser vel dette greit!

 3. Hvor en den flot. Og de farver står så fint sammen.
  Lige en slæng over hovedet sweater året rundt.
  Kan jeg også bede om mønster?
  Den ville være et fund til at bruge resterne på…..

 4. Hei Anne, jeg sender deg en mail med den oppskriften jeg har. Så fint at du likte den 🙂 Det er akkurat som du sier – sleng over hodet året rundt 🙂

 5. Hei! For en frisk og deilig genser i all sin stripete enkelhet! Har masse rester av finull ol som kunne blitt brukt I en sånn genser. Kunne du tenke deg å dele skribleriene ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *