Sykkelfantomet

Jeg har startet min karriere som prøvekanin for en forskningsstudie i disse dager. Jeg skal trene med fysioterapeut i tolv uker med et strengt tilrettelagt program, tre dager i uka. Målet er at kneet mitt skal bli så bra at jeg slipper å vurdere å bytte det ut i en yngre modell! pagangsmot
Sykling har aldri vært en favorittaktivitet, men nå må jeg til pers hver eneste dag. Se så full av pågangsmot man er i treningssalen litt etter klokka sju om morran!trimsal
Det er heldigvis ikke direkte folksomt i lokalene på det tidspunktet. Jeg har fått meg trimsykkel hjemme også. En Pegasus, faktisk.  Jeg skal sykle en halvtime hver dag i tillegg til treningsprogrammet på Lerkendal. Hittil har det gått ganske bra, men jeg skal kjøpe meg sykkelbukse kjenner jeg …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *