Koftedilla

Jakker og kofter er bare så utrolig kjekt å ha – man kan vel ikke få for mange av dem? I disse dager strikker jeg på en kofte i trønderbunadmønster, og storgleder meg til den blir ferdig. Skulle vel helst hatt den med én gang, for noen sommertemperatur har vi ikke sett noe til ennå …
tronderbunadkofte1
Digger mønsteret her altså. Og svart kofte har jeg ikke fra før, heller ingenting i gult. Så dette tror jeg ganske sikkert skal bli en favoritt 🙂

Strikkes i Rauma Finull, sort og sennepsgul (4197)

3 thoughts on “Koftedilla”

  1. Hei! Jeg lurer på hvor du har fått mønsteret til denne koften fra? Jeg har en trønderbunad (blå), og kunne tenke meg å strikke en slik kofte som matcher bunaden 🙂

  2. Hei, selve rosemønsteret har jeg strikket etter diagrammet til barnebunaden som er utgitt av Tråsnella. Kofteoppskrifta er rett og slett tatt fra en annen passende kofte. Så her er det bare å telle og regne selv 🙂 Jeg mener det var oppskrift på ei jakke i blått i Familien for en stund siden, sjekk med dem! Lykke til 🙂

  3. Takk for raskt svar!
    Tenkte jeg kunne gjøre det enkelt for meg om noen hadde en ferdig oppskrift på hel kofte med ferdig diagram 😉 Men da skal jeg se på diagrammet utgitt av Tråsnella, så skal jeg finne en passende kofte og sette meg ned å telle og regne 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *