Syskrinet har kommet hjem

gamle-syskrinetJeg har et (litt) gammelt syskrin som i sin tid ble med på hytta – for det var jo i grunnen der jeg fant tid til å drive med litt syprosjekter. Men nå som Hjerterommet er et faktum har jeg tatt med skrinet hjem igjen.
syskrin-delerOg i et anfall av pussebehov ble like greit syskrinet malt rødt, sånn som døra. Det var mye pussel – 52 skruer og 24 deler – ettersom jeg bestemte meg for å demontere det helt før maling; det ble penest sånn.
nytt-syskrin-ferdig En kjapp tur på Panduro resulterte i dekorpapir som jeg har kledd bunnene med. Ble fint ass’ 😀 nytt-syskrin

2 thoughts on “Syskrinet har kommet hjem”

  1. Så flott det er blitt! Måtte ei skikkelig pirke-Grete til for å få så fint resultat, tenker jeg.
    Vi hadde et slikt syskrin, bare mye eldre, kjøpt på auksjon hos Redd Barna. Da barnebarnet til den opprinnelige eieren var voksen og vel etablert, ga jeg det til ham. Jeg hadde bare rydda plass til det mest nødvendige, ellers lå hennes gamle saker respektfullt på plass.
    Slik gikk det med “vårt” syskrin. Nå er det andre unger enn Hanna som kan “rydde rundt” i det.
    Men jeg har en annen, litt “kulere” modell i uthuset. Hvis vi finner en ledig plass, skal den inn i heimen. Bare vent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.