Babytrøye og -body

Litt småkoselig småstrikk må til nå som jeg venter på neste barnebarn. Jeg strikker fortsatt i kjønnsnøytralt hvitt (natur) og håper de små plaggene faller i smak.
babytroyeDet har vært fine arbeider å holde på med, men på pinne 2 og 2 1/2 merkes det på fingertuppene! Jeg har strikket i Rauma Lamullgarn, nydelig tynt og mykt ullgarn.
babybodyBodyen er ferdig, og trøya ramler vel på plass ganske snart. Jeg har ikke satt i knapper på skuldrene og i skrittet ennå, tenkte å se an litt hva slags fargeskala jeg skal legge meg på. Jeg har strikket i størrelse 3-6 måneder, så babyen har noe som varmer litt utpå høsten. Så blir det vask & damp, og sikkert litt koselig innpakking 😍

One thought on “Babytrøye og -body”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *