Tinnitus i ukepressen

Tenk, jeg har kommet på trykk. Dyktige Bjørg som er helsejournalist i Hjemmet har laget en artikkel med tema tinnitus, og jeg fikk være hennes intervjuobjekt. Artikkelen står på trykk i helsebilaget (for abonnenter) i Hjemmet denne uken.
tinnitus-i-hjemmet

Det er viktig for meg å understreke at jeg føler meg heldig. Jeg vet at mange lever med lyder som fullstendig tar over livet, som fører med seg fysiske plager og smerter. Min lyd er bare plagsom og jeg har bestemt meg for å vie den minst mulig oppmerksomhet. Alle som opplever plagsom tinnitus bør få hjelp, både av helsepersonell og gjennom likemannsarbeid. Noen mirakelkur finnes nok ikke, men det går an å få det bedre!

2 thoughts on “Tinnitus i ukepressen”

  1. Er ikke artikkelen tilgjengelig i Hjemmet jeg får kjøpt i butikk? Den artikkelen kunne jeg tenkt meg å lese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *