Gul & kul

Det var Tone sin skyld at jeg falt for denne genseren, plutselig så det skikkelig kult ut med gult! Og da jeg trengte et feriestrikketøy som også kunne være OL-strikk falt valget på denne. Olav lurte på om jeg skulle strikke refleksvest …
gul-kul
Jeg har strikket enkel ribb i halsen, den er ikke så slapp som bildet kan antyde. Syns den ble ganske knallfin jeg. Den er strikket på pinne 3 og 3 ½ og er både myk og varm i Tumi – et deilig første møte med garnet for min del.

5 thoughts on “Gul & kul”

  1. Kva heiter denne genseren? Eg prøver å finne ut kven som har mønsteret…

  2. Hei Kristine, denne heter 33-3 by Rauma Designs og finnes i hefte Rauma Design 233R Voksen. Tipper de fleste garnbutikker (og Husfliden) har heftet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *