Lukas må opereres


Stakkars vesle go’gutten vår har røket korsbånd i kneet sitt og skal opereres neste uke. Ikke nok med det, han må også opereres i det andre beinet i løpet av et par måneder, så det er ikke fritt for at noen av oss gruer litt … Skaden (eller sykdommen eller hva man skal kalle det) har han trolig hatt siden han var liten. Så har haltingen kommet og gått med ujevne mellomrom i sju år.

Skikkelig uflaks å bli født inn i en familie med så masse kne-greier egentlig. Jeg krysser hvertfall alt jeg har for at det skal gå fint med ham fremover. Han kan jo ikke akkurat gå med krykker heller 😳

One thought on “Lukas må opereres”

  1. Vi ønsker Lukas lykke til!
    Ailo bjeffer sin sympati, han har jo opplevd å bli akutt lam i bakparten. Ikke morsomt å være syk, liten hund.
    Godt det finnes flinke dyredoktorer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *