16 thoughts on “Maya Kiss til Mari”

 1. For en nydelig genser!!! Skulle ønske jeg kunne strikke, det er så mange kofter jeg ønsker meg 🙂

 2. Så hyggelig Janne 😀 Du får hinte til en venn om hva du er ute etter 😉 så skal du jammen se at det kan ordne seg!

 3. Hej 🙂 er helt væk i den trøje du har strikket til din datter, 🙂 har ledt alle mulige sider for at finde mønster, uden held, 🙁 er det muligt at få en kopi af dit, sendt som mail.? 🙂
  vh
  Rannvá- Færøerne 🙂

 4. Hei.
  Kanskje litt lenge siden, men husker du hvilke farger du brukte i denne Maya genseren?

 5. Hei,
  Vet du om det går ann å kjøpe oppskriften et sted uten å måtte kjøpe et hefte eller en hel strikkepakke?

 6. Hei, det tror jeg ikke, den finnes såvidt jeg vet ikke i hefte, oppskriften selges (på papir) sammen med garn hos garnius.no.

 7. Hei! Nydelig genser! Vet du om det går an å bruke Viking bris til genseren? Jeg synes det garnet er så mykt og godt å strikke med. Vet du om det går an å få tak i oppskriften uten å kjøpe strikkepakke med garn?

 8. Hei Anita, jeg kjenner ikke Viking Bris, men det går sikkert fint å bruke et annet garn. Såvidt jeg vet finnes det bare garnpakker med oppskrift til denne genseren 🙂

 9. Hei 🙂
  Kjempefin genser! Denne har jeg også veldig lyst til å strikke.
  Vet du om det er mulig å få tak i oppskriften uten å måtte handle garnpakke eller kan jeg driste meg til å spørre om du kan sende meg oppskriften? Jeg har allerede det garnet jeg har lyst til å bruke 🙂

  Hilsen Ann Mari 😀

 10. Hei, beklager, men dette mønsteret selges bare med garnpakker så vidt jeg vet. Jeg har det nok en eller annen plass på papir, men ikke her jeg er nå.

 11. Hei. Jeg har mønsteret til maya kiss genseren. Det jeg lurer på om du vil opplyse meg om garn og farge på genseren til Mari. (Maya kiss).
  På førehand takk. Mvh. Norunn Rognes.

 12. Hei, jeg strikket i Drops Air, og har brukt 2 nøster nr. 3 (perlegrå) og 5 nøster nr. 4 (mellomgrå). Lykke til med strikkingen.

 13. Hei. Jeg flyttet for en tid siden og mønsteret forsvant under flyttingen. Har en halvferdig Maya Kiss genser og finner ikke dette på nettet. Hvis du har møsteret fremdeles, hadde det vært mulig å få det tilsendt på mail? I så fall tusen takk. Hilsen Anne Fenstad

Comments are closed.