Frosthjerte


Denne nydelige genseren (kofta) dukket opp i ukebladet Hjemmet sist i januar. Jeg falt pladask (som vanlig) og startet straks jakten på det oppgitte garnet, som var ukjent for meg. Jeg fant en nettbutikk – Garntopia – som hadde Isager-garn på lager, og bestilte det samme fredag som bladet kom ut. Og utrolig nok var garnet i hus allerede på mandag – det kaller jeg kjapp service! 💙

En nydelig bukett garn i ull, alpakka og mohair-silke

Garnet kom i hesper, så det var en ganske utålmodig strikker (altså jeg) som trippa rundt nøstemaskinen den første ettermiddagen.

Fantastisk deilig å strikke med, deilig mykt resultat!

Så glad blir man når nygenser’n kan prøves i snøen;

Her er link til Ravelry

6 thoughts on “Frosthjerte”

  1. Hei, jeg leter etter oppskriften på frosthjerter,kan du hjelpe meg? Ps får det ikke på ravert. Mvh Lilian

  2. Halløj. En virkelig flot trøje. Jeg leder også efter opskriften. Kan man købe den et sted – på raverly er det ikke muligt. kh Dorthe

  3. Oppskriften på denne sto i ukebladet Hjemmet i januar i fjor, hvis du sender dem en mail så får du nok (kjøpe?) oppskriften. Jeg er redd den har havnet langt nede i lageret mitt, så jeg kan dessverre ikke hjelpe.

    Lykke til, hilsen Grete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.