Røde selbuvotter

Det er alltid inspirerende å bla i bøker med Selbuvotter. Som vårens siste vottepar valgte jeg disse:

Denne gangen kom inspirasjonen fra boka Selbuvotten av Terri Shea. Den er ikke på langt nær like innholdsrik som Anne Bårdsgård sin bok Selbuvotter, men artig med noen annerledes idéer.

Også denne gangen opplever jeg at vottene blir ganske svære, både i lengde og bredde. Jeg kan sikkert fikse på det til neste gang med å gå ned en pinnestørrelse eller to. Og forsøke lett toving. Syns vottene ble fine da. Ligger i gavekassen de også.

Link til Ravelry

2 thoughts on “Røde selbuvotter”

  1. Wow Grete, så nydelige votter. Sitter akkurat nå og vurderer hvilke votter jeg skal legge opp til jeg også. Har jo planer om minst 12 par votter i år så jeg må henge i. Hadde vært morsomt å strikket minst 12 par votter i mønsterstrikk også, men det kan tenkes at det blir litt for ambisiøst for min del.

  2. Har fått helt vottedilla 😁 Og det er jo supert for å bruke restegarn og lagergarn. Men jeg har på følelsen at det er litt feil årstid. Dine produksjoner inspirerer til tusen, bare kjør på med tips 🙌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *