Hva har du i bokhylla?

Si meg hva du har i bokhylla og jeg skal si deg hvem du er – eller noe sånt 🙂 Minstemann har funnet sin nye favorittplass på hytta. Skal bli morsomt å se om han protesterer når resten av bøkene skal på plass…

Forøvrig har jeg litt ymse i bokhylla – her på hytta er det mest krim, en del barnebøker, kokebøker og noen tegneseriebøker. Jeg har en mistanke om at behovet for flere hyller melder seg her også, som hjemme. Et par hyller er fylt med CDer og filmer – det vi ikke har plass til i bokhyllene er nips, det får vi plassere andre steder. Og hva skal man vel med pynt i hyllene når man har en sånn dekorasjon?

5 thoughts on “Hva har du i bokhylla?”

 1. Hei hei !!

  Tusen takk for kjempe koselig hilsen inne hos meg! Hærlig blogg du også!! Og for en vakker liten tass i bokhylla???
  He he h e.. Hva slags rase er det dere har? Vanskelig å se der han ligger tullet isammen:)

  Klem Johanne
  ( fant nemlig navne søsteren, he he )

 2. @Johanne
  Hei igjen, Johanne

  Ikke så enkelt å identifisere sånne bylter nei 🙂 Det er en cairn terrier, så han blir nok ikke så stor som din Oda. Men heldigvis så stor at det ikke kan kalles “veskehund” 🙂

  Voff og klem, ha en fin dag!

 3. Ja jeg så hvordan rase det var når jeg fikk tittet litt til på bloggen din 🙂 Naboen har en sånn, skikkelig søte de !! Oda`s leke kamerat! Demmes er også 6 mnd!

  Ja ha ha , nå må jeg nesten le!! For jeg syns jeg var helt dustete som satt her og sippet når jeg postet det innlegget!! Den sangen er så sjønn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.