Jakten på vårlig utseende

Jeg har planer om å endre utseende på nettsidene mine nå når det nærmer seg vår og lysere tider. Jeg er egentlig ganske fornøyd med det rammeverket jeg bruker i dag, men det er jo også ganske enkelt å skifte litt med humør og årstid. Jeg har noen ganske ålreite themes som jeg vurderer å fikle litt med. Hvilket utgangspunkt er best? Jeg vil veldig gjerne ha tips – nummer 1, 2, 3 eller 4?

#1

#2

#3

#4

6 thoughts on “Jakten på vårlig utseende”

  1. Jeg likte nummer 1 best,men det er du som bestemmer. Syns den var litt søt. Håper Lukas å alle dere har det bare bra. Hilsen Karin

  2. Hi,hi,bildet av Lukas å tøfflene dine var morsom da,regner med han liker å holde på med dem ja. Vi har også endel leker til Alfred,litt for mye kanskje,men jeg har begynt å gjømme bort noen,slik at noen få ligger fram. Gjømmer Lukas bort griseørene sine? Det gjør nemlig Alfred,aner ikke hvorfor. Alfred har fått rabiesvaksine å annen vaksine idag,å så fikk han ormekur,en tablett som jeg blandet i litt leverpostei,det falt i smak.Han hadd spist hele boksen om han hadde fått lov.

  3. Hei igjen.Vi tok rabiesvaksine nummer 2 igår,vi tok den første for ei stund sia,da tenkte vi at vi skulle en tur til Danmark i sommer,men det blir det ikke noe av,men vi må fullføre rabiesvaksinen.Alfred klør også endel,vi har skiftet over til tørrfor å dyrlegen sa at det kan være skifte av for som gjør det.Men hun mente vi skulle se det an noen uker til.Har dere skiftet for så kan det være det.Alfred får heller ikke griseøre så ofte,han hadde også 3-4 stykker han sprang rundt med men det er det slutt på.Han gjømmer de også da så i lange tider har han ingen.Lurer på om han selv vet hvor de er….

  4. Tja, nr. 1 kanskje? Fordi den var litt “pynt” på. Men vanskelig å si før vi ser litt mer av den……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *