Lukas på trening

I dag har Lukas en slags bursdag – fire måneder er han blitt, og det passer godt å feire på primstavens første sommerdag!

Nok en treningskveld er unnagjort. Fortsatt synes jeg hunden er kjempeflink og jeg bare klønete. Men han lærer og gjør fremskritt for hver gang, så noe er vel riktig, tross alt.

Lukas trener – både Tanja oppdretter og John Ketil trener følger med

Vi øver oss litt på hver eneste luftetur, og så lenge Lukas ser ut til å trives med det så fortsetter vi sånn. Han har blitt mye flinkere til å gå i bånd, det er en fornøyelse å gå tur. Nå gleder vi oss til helg på hytta, og kanskje litt fresing rundt uten bånd? Vi får benytte muligheten til å trene på innkalling.

4 thoughts on “Lukas på trening”

  1. Ååååhhh så flink dere er,begge to,tror ikke du er noe klønete jeg da. Det er vel bare noe du føler selv. Alfred er også flink til å gå i bånd,det eneste er at han kan dra litt i det. Han har hatt besøk av en større cairn terrier idag å har lært seg å gi labb da den store hunden kunne det,ble masse vanndrikking fordi de herja sånn å da ble det litt tissing inne også.

  2. Morsomt å følge med på Lukas. Vi fikk omtrent samtidig med deg en svensk lapphund, Kasan, som er født 15. desember, så de er omtrent jevngamle.

    Kjenner oss veldig igjen i oppleve – vår er også blitt ganske flink å gå i bånd etterhvert, men er fortsatt ganske så leken hjemme og når han får lov. Vi har heldigvis mulighet til å slippe ham litt løs ikke så langt unna her, så innkallingstrening blir det mer av nå som våren er kommet 🙂

    Lykke til 🙂

  3. @Karin
    Vi traff to nabo-cairndamer i dag, Lukas greide å sitte i ro mens vi tobeinte pratet – det var ikke verst!

    @Vegard
    Så artig da, Vegard! Svensk lapphund kjenner jeg ikke så godt, men jeg kjenner flere finsk 🙂 Morsomt med hund i alle fall! Og kjekt å høre fra deg, håper det står bra til.

  4. Svensk lapphund er jo omtrent som finsk lapphund, kanskje ørlite grann tøffere i væremåten. Og så er de ensfargede, enten svarte eller veldig mørk brune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *