Lengter til hytta

Satt og så på webkameraet på hytta i kveld og kjenner at jeg gleder meg veldig til å komme dit igjen i morgen. Nå håper jeg bare formen retter seg litt – for været ser ikke ut til å gjøre det. Det regner og regner, og det er ikke mange plussgradene. Jeg tror likevel ikke det blir snø slik som sist vi var der. Fiiine hytta….!

Solfang med utelyset tent – venter på oss!

Om det ikke blir så mye utendørsaktivitet denne gangen, så har jeg massevis av prosjekter inne. Blant annet skal jeg sy gardiner til kjøkken og bad, og jeg har kjøpt stoff til ny anorakk (v3.0) til både meg selv og en til som jeg skal gi bort. (Hvis du noen gang har møtt meg vet du sikkert hvilken anorakk det gjelder – jeg kommer til å gå igjen i den tror jeg, et skikkelig favorittplagg!)

3 thoughts on “Lengter til hytta”

  1. @Ildus
    Jeg bruker å notere ned sånne ønsker 😉

    @Johanne Brekkevold
    Ja Johanne, denne syr jeg selv. Jeg kjøpte den første i 1997, det var en sånn “Trondheim 1997”-greie. Da den var utslitt lette jeg lenge etter noe lignende uten hell, så jeg sydde like godt en ny, det var i 2006. Nå er også den så sliten at tiden er kommet for fornyelse. Jeg tror det skal komme en liten rapport her, jeg har sydd litt i dag og ei hette er ferdig – ikke så mye å vise frem ennå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.