En solskinnsdag i ferien min

I dag har det vært en utrolig varm og deilig dag! Jeg benyttet meg av søndagsåpent på Plantasjen og handlet inn mer godsaker til hyttehagen. Nå er det enda mer fargerikt og mangfoldig der. Jeg er spent på hvordan det blir til slutt – det tar nok noen år før jeg får det som jeg vil.

Med så nydelig vær som vi har hatt i går og i dag frister det lite med kjøkkentjeneste for middagslaging, så det ble grillmat begge dagene. Lukas er en kløpper til å gjøre ren grillrista!

Det ser dessverre ut som varmen skal gi seg – igjen. Men det er deilig med ferie likevel. Nettet hopper litt av og på her, så det er ikke alltid jeg får til å lese andre blogger eller kommentere. Jeg kommer sterkere tilbake, antar jeg 🙂 Ønsker alle en finfin søndagskveld!

One thought on “En solskinnsdag i ferien min”

  1. Hei,så fine bilder du viser.Jo,Alfred leter etter skygge han også,sliter litt i varmen ja.Alfred er ikke glad i vann nei,han går ikke frivillige uti vannet.Sjelden han legger seg i sola,og når vi går tur har jeg alltid med vann til han,for han peser i varmen å jeg blir litt bekymra.Men vi finner skygge å da legger han seg ned i gresset.Jeg blir ofte rørt av han for han er så snill.Å han smiler når vi går tur,for det elsker han.Kos til Lukas fra meg

Leave a Reply

Your email address will not be published.