Wake me up when September ends

Neida, bare tulla. Men det er en fin sang, da. Med Green Day.

Det jeg egentlig skulle si var “tenk at det er september allerede” og “tiden går så fort” og alt det der. Og etterpå så tenkte jeg å si noe om at jeg faktisk synes at september også er en fin måned (som regel) fordi vi fortsatt kan ha en ettersmak av sommeren som har gått, og enda er det alt for langt til vinter. Så jeg vil faktisk ikke sove bort september i det hele tatt, jeg vil helst ha ettersommer og tidlighøst så lenge som mulig. Håper det blir en kort vinter!

3 thoughts on “Wake me up when September ends”

  1. Hei,den sangen der er bare fantastisk fin,spiller ofte Green Day i bila vi.Ja,tenk at det er september allerede,syns den sommern her gikk ulovlig fort.Men jeg syns alt går så fort for tida.Tida gikk da ikke så fort da vi var mindre….gjorde den?! Noe må ha skjedd…. Hmmm…er dere på hytta i helgene eller er dere hjemme? Tenkte på om det passet å treffes ei helg eller en ukedag sjø.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *