Skjønner ingenting du, mamma

Det ser ut som det er det Lukas sier til meg om dagen. “Skjønner du ikke at jeg vil ut, at jeg vil løpe i gresset og i skogen?”

Joda lille venn, jeg skjønner det så alt for godt. Og jeg gleder meg til å bli frisk sånn at vi kan gjøre nettopp det. Løpe og leke så mye du bare vil.

Heldigvis sover Lukas mye om dagen og ikke ut. Vanligvis skjer det absolutt ingenting her hjemme mellom klokka åtte og halv tre. Innen behovene blir reelle er ungene hjemme fra skolen og kan ta ham med.

Det er kjipt å være dårlig. Jeg skulle også gjerne vært ute i det nydelige været.

One thought on “Skjønner ingenting du, mamma”

  1. Hi,hi,ja jeg tror faktisk det er akkurat det han sier til deg også… Alfred hviler også mye på dagen…og når han setter seg foran meg å stirrer meg i senk da vet jeg at han vil ha meg med ut.Kjipt å være syk ja,også i det flotte været da.Håper du blir frisk igjen snart. God bedring!

Leave a Reply

Your email address will not be published.