Sving pisken

Sondre har mange jern i ilden – alltid. En av de (mer og mindre) pussige innfallene han har brukt tid på er pisk. Å lage pisk. Å bruke pisk. Sånn som Indiana Jones har, vet du. Jeg tror det var de filmene som utløste piske-greia. Utallige materialer har vært testet ut – alt fra sykkelslanger til gaffa-tape har blitt flettet, tvunnet, knyttet og utprøvd. Vi hører lyden av piskesnert tidlig og sent. Hjemme og på hytta. Det er ting som tyder på at vi blir nødt å handle inn lærreimer. Eller kjøpe en pisk.

2 thoughts on “Sving pisken”

  1. Så tøffe bilder av Sondre da. Og så flink han er til å svinge pisken. Morro at de finner på ting å lage syns jeg.

  2. Eg synes eg ser det for meg. Bestemor Duna på Gelico eller Kondomeriet. “Æ skuill ha en pisk. Te sønnen min.”

    Eg fekk (bofh)pisk av Anders og ein kamerat nokre år før vi vart saman. Innkjøpt på Gelico (“hygieniske artikler”), inkludert spørsmål som “er denne solid?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.