2 thoughts on “Guttene på brygga”

  1. Heisann,så flotte bilder…Skjønner godt du lengter tilbake dit ja. Må være skjønt å ha ei hytte å dra tilbake til.Vi er veldig glad i å reise men kjenner at jeg av å til blir misunnelig på de som har hytte ja.Ser dere har slektninger “over there”.. så spennende da… Da har dere noen å bo hos når dere en gang i livet skal dit.Skjønner godt at gutta har lyst til det ja.Jeg har ingen slektninger der som jeg vet om…synd…Ha en flott uke å grattis med et nytt kjøpesenter.Nå er det bare å løpe å kjøpe Grete.

  2. @Karin
    Gjett om det er full fres på kjøpesenteret! Nesten så jeg gleder meg bare til å komme unna det nå 🙂 Hvis dere har lyst på en utflukt, så må dere gjerne komme innom på hytta – kjekt å sjekke om vi er der først, selvsagt. Det er plass nok, og hundene ville nok elske å løpe sammen der også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *