Full fart

Det kunne vært verre, men det burde jo ikke vært så ille heller. Blålys i bakruta er ikke noe gøy, og aller minst når det raskt går opp for oss at det er oss de blinker for. Det var bare å svinge til side, gitt. Gjennomsnittsmåling gjennom en mikroskopisk 60-sone (i grei avstand til bilen foran som vi i grunnen bare hang på) og dermed var vi 4200 kroner fattigere. F*** óg!

3 thoughts on “Full fart”

  1. Føler meg veldig medskyldig her. Hadde dere ikke stoppet for å kjøpe rømme til meg, så hadde ikke dette skjedd. Ja, jeg vet at det ikke er min skyld, men det FØLES SÅNN!!

  2. @mamma
    Hehe, jeg vet – jeg føler det er min skyld som jabbet Olav ut av konsentrasjon. Men det er ikke noen av oss sin skyld, det bare ble sånn…

Leave a Reply

Your email address will not be published.