2 thoughts on “Videopremiere”

  1. Gurimalla så FLINKE gutta dine var.Kjempemorsomt! Ja du må vise flere videosnutter ja.Dette var gøy! Hvordan går det med Lukas? Er han blitt litt villere siste tida? Alfred er litt smågal,han snuser å stresser ute,klynker å piper.Han er vill inne også,puster å peser å stresser å hopper opp på meg uansett hvor jeg er.Regner med det er hormoner som farer i kroppen hans.Han har havna i buret nå,han har rett å slett fått en timeout.Han springer rundt meg hele tida å finner nesten ikke ro i kroppen,han skal få hvile en god stund i buret sitt.Regner med Lukas er litt vill å gal han også?! 😉

  2. @Karin
    Jeg synes gutta er flinke selv ja, men jeg er jo litt lite objektiv 😉

    Lukas er fullstendig tenåring for tiden, heldigvis ser det ut til å roe seg bittelitt de siste par dagene og jeg håper det betyr en eller annen naboløpetid som er over. Og en skikkelig tur daglig hjelper. I går gikk vi ganske tidlig, en times tid, og da roet han seg fra i sju-tida på kvelden. Nå er vi på hytta – får håpe det gjør at han får løpt fra seg litt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.