Manda’ morra tur

Lukas og jeg sov lenge i dag. Og da vi først tuslet oss opp var det ikke noe hastverk med å komme seg i sving. Vi fyrte i peisen og ventet til det verste regnet gikk over før vi tok morgenturen. Men oppholdsværet varte ikke lenge. Selv om sola kikket frem så øste det ned etter en kort stund. Og da kom disse flotte regnbuene frem.

Klare, doble regnbuer bak Solfang

Vi ble skikkelig våte også, så det var godt å komme inn i varmen igjen. Hva synes du om den nye sofaputa mi? 🙂

Fin pynt i sofaen

Vi syr og sover (jeg syr, Lukas sover), spiser (jeg), leker (Lukas) og går små turer innimellom (begge to). Koser oss, ja!

5 thoughts on “Manda’ morra tur”

  1. Heisann,jeg sliter fortsatt med bloggen,når skal den begynne å oppføre seg??? Fiiiin pute 😉 Alfred pynter også opp i soffan vår. Han er veeeldig intens på meg for tida,mulig det er fordi vi er mye sammen.Han tramper etter meg dagen lang.Og hopper opp å vil sitte ved siden av å på fanget å det er ikke måte på.Det er veldig koslig altså. Vi fikk en kosehund…Det er vi glade for.Kos dere masse! Høres helt fantastisk ut å ha ferie å være på hytta med en liten hund å sy å kose seg…Klem fra Karin og Alfred

  2. Hei,på min blogg vises ikke bildet.Det er et bilde av Alfred og meg jeg lasta ned.Da jeg kikka på min blogg på en anna pc så så jeg at bilde det var der men at det var et stort ett av meg.Jeg pleier forandre str på bilde når jeg er inne å skriver på innlegget men når det ikke kommer fram på min pc så får jeg ikke til å forandre det… Kjedlig! Alfred har ligget å sovet på fanget mitt,han er ganske klengete,men det er koslig å da.Kos dere videre.

  3. Høres ut som du har kommet til himmelen eller noe sånt? Hva gjør man for å komme dit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.