Lukas ♥ snø!

Jeg tror Lukas husker snøen som falt i fjor. I alle fall virker det som han er (genetisk sett) vinterhund, ettersom han er født i desember (og en meget kald sådan) og første halvdel av livet opplevde bare snø og kulde. Han elsker snøen som har kommet nå. Han hopper og spretter som en gærning,  borer snuten langt inn i snøfonner, graver som en gal og løper som en tulling. Så snart vi har kommet inn fra tur går han mot vinduet og vil ut igjen. OG: han har begynt å prate! Han gauler når han vil ut. Til meg, da – ikke de andre i familien, liksom. Han vet at mamma virker. Nå skal vi snart ut igjen, på enda en vasse i djupsnø-tur med hodelykt og gjennom skogen, favoritten over alle.

Det finnes ikke noe morsommere enn å base i snøen!

Den dagen det var desidert finest i skogen hadde vi ikke kamera, bare mobil...

Gretes værfakta:

I 2010 har det vært snøfritt i juni, juli, august og september. Det betyr at 2/3 av årets måneder har kommet med snø i større eller mindre mengder (forutsatt at det kommer eller ligger snø i desember, og det vil jeg på en måte anta). Og det igjen betyr at vi ikke lenger kan snakke om sommerhalvåret, men bare sommertredelen av året. Og vinterhalvåret har blitt til vinter-to-tredelene. Hvis noen ønsker å bestride disse fakta, kan jeg stille med fotografisk bevis for snøfallene, med og uten hund.

2 thoughts on “Lukas ♥ snø!”

  1. Det stemmer sikkert! Det var en lang vinter. Håper likevel at denne blir kortere selv om den startet tidlig, Det er jo lov å håpe 🙂 🙂 Herlige bilder av Lukas. Han koser seg i alle fall ser jeg 🙂

  2. Huffda… vil ikke høre sånne fakta, selv om jeg nok vet det er sant! 🙂 Men, med gode klær og mye ved, går alt så mye bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *