Småstrikk

Jeg har strikket noe småtteri. Ja, for sokker til en nyfødt er virkelig bittesmått! Jeg trodde noe måtte være feil da første sokk var ferdig, men etter å ha sjekket mål og strikkefasthet og alt det der, så ser det ut som nyfødtføtter virkelig er så små. Så da håper jeg inderlig de kan varme tottelottene til lille O som skal komme snart. Det er Johanne og Morten som skal få en liten gutt om ikke lenge. De har verdens nydeligste blogg som gjenspeiler verdens varmeste hjerter. De har utrolig mange fantastiske bilder, en svært åpenhjertig fortellerstil og historier man bare må smelte av å lese om.

Babysokker i størrelse bitteliten – måtte de sørge for gode varme små tær!

Jeg ønsker dere så utrolig masse lykke til med lillegutt. Og ikke minst ønsker jeg storesøster Emilie lykke til med lillebror – som jeg er sikker på hun kommer til å knuselske fra første stund!

3 thoughts on “Småstrikk”

  1. Næmmen, så mange godord på en gang 🙂

    De var supersøte de sokkene, syns også de var veldig små…men det stemmer nok skal du få se.

    Ha en strålende dag Grete! You made my day!!!

  2. Takk for gratulasjoner Grete! Er så godt at lillebror er her nå:) Måtte bare fortelle deg at sokkene ble dukkeklær for Emilie, det var dessverre i minste laget for Oliver. Synd, for de var veldig smarte med den snora for å holde de på plass. Emilie syns derimot det er veldig gøy å kle dem på dukkene sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *