Volleyball igjen

Kveldens kamp var mot Sparebank 1 – et lag som  er godt etablert i 1. divisjon (noe vi altså ikke er) etter at de vant alle kampene sine i 2. divisjon i fjor. Vi vant de to første settene, og dermed så det liksom så greit ut. Typisk oss tapte vi de to neste, og dermed ble det nok en fem-setts kamp. Det merkes på kondisen! Heldigvis dro vi seieren trygt i land, og det var utrolig morsomt! Du store min, det er artig å vinne. Vi er liksom litt gode innimellom 😀

Og så vil jeg skryte litt av den nye Ranheimshallen – den var virkelig veldig flott. Om det skulle være noe å sette fingeren på, så må det være at det var i varmeste laget der. Jeg tror temperaturen med hell kunne vært senket en grad eller to. Men du verden – et supert idrettsanlegg!

2 thoughts on “Volleyball igjen”

  1. WOW!!!! Grattis med kampen da,husker jeg ikke likte volleyball på skolen,jeg syntes jeg var for lita å nettet var så høyt og jeg var redd ballen.Men dere er jo superflinke da.Morro å vinne også.Skal fortelle det at stua vår sjelden er ryddig den også,men jeg prøver innimellom å ha en ryddesjau.Så bildet lyver,for det er sjelden det er sånn.Fint bilde av Lukas som titter inn i peisen i et tidligere innlegg.Jeg får ikke sove, Alfred ligger i senga mi,i fotenden.Han tar mye plass.Strekker seg ut… Men jeg har ikke fått sovet uansett,sulten er jeg også og klokka er over 1 på natta…

  2. @Karin Thun
    Uff, jeg kjenner meg godt igjen i den nattfølelsen – får ikke sove, lyst på ett eller annet… Håper du sovnet til slutt og er uthvilt i dag 🙂

    Jeg er ikke av de største jeg heller, men volleyball er så artig! Vi har plass til deg på laget hvis du vil være med altså 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.