Skogtur med Alfred

Endelig – endelig! – kom Alfred på besøk til Lukas igjen. Etter en grundig snuse og bli kjent-runde var de to gutta svært så vel forlikte og storkoste seg på en fin tur i skogen. Litt konkurranse må man selvsagt regne med – det skulle helst være samme pinne eller samme kongle, og begge var svært så raskt på pletten når godbitene var innen rekkevidde. To nydelige hunder, ikke sant? Håper vi ser dere snart igjen; Karin, Jon og Alfred!

Lukas og Alfred vil helst ha den samme pinnen

 

One thought on “Skogtur med Alfred”

  1. Hei Grete,så fiiiint bilde av gutta. Kjempefint!!! Alfred var kjempesliten da han kom hjem,og har sovet masse. Han har mange inntrykk som skal fordøyes. Han har kjempegodt av å treffe likesinnede og få ut masse energi. Likte det bilde der altså,du er kjempeflink til å ta bilder.Jeg har også noen fine,jeg knipsa i vei og har fått noen som er bra.Skal vise de snart.(Så tøff stua di blir.) Klem fra oss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *