Så er det på’an igjen

Jeg har fått dato for operasjon av halebeinet. En såkalt coccygectomy, altså fjerning av de løse halebeinsvirvlene. Jeg må fortsatt vente en måneds tid, men Doktor Halebein var snar med tilbudet og ganske klar i sin tale – dette er nok min beste sjanse. Tenk om han har rett og tenk om jeg blir bra! Jeg skal spare publiken for foto denne gangen, men omtrent sånn ser vi ut inni:

2 thoughts on “Så er det på’an igjen”

  1. Hei,operasjon av halebein..hmmm…Høres bra ut! Du skal selvfølgelig bli bra Grete.Vi krysser fingre og poter for halebeinet ditt.Klem fra Karin og Alfred

  2. Hei, Grete. Lurer på om du er helt bra etter denne operasjonen. Må sannsynligvis gjennom det samme, men føler meg usikker på kirurgen jeg har snakket med. Forstod det slik at han ikke hadde hatt særlig mange slike operasjoner, og jeg ønsker ikke å være prøvekanin hvis jeg heller kan få komme til en spesialist med lang erfaring. Det er også usikkert om vedkommende i det hele tatt ønsker å gjennomføre operasjonen. Selv ønsker jeg å få utført operasjonen, har gått med skaden i flere år og den går ut over livskvaliteten. Kunne du delt navnet på Doktor Halebein? 😉 Ville satt stor pris på informasjonen!
    Håper du er bra igjen både i ryggen og halen! 🙂

    Hilsen Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published.