Ny orden

For en stund siden pusset vi opp garderoben vår, og jeg har sjelden vært mer happy med et prosjekt! Det bittelille rommet fungerer som en drøm, med både plass og oversikt. Jeg anbefaler alle å kaste gamle klesskap og gå for åpen løsning.

Innholdet ble igrunnen ikke endret, da. Det er fortsatt de samme klærne som henger og ligger der. Og det tenkte jeg å vise frem litt av, for jeg har et ønske om å komme meg ut av det snille sporet når det gjelder fargebruk. Jeg er rett og slett kjedelig, tror jeg. Det mest elleville jeg har er et fåtall plagg i rødt og i turkis, ellers går det i hvitt, natur, lysebrunt og svart. Noen som kan slenge ut gode ideer til meg om strikkeprosjekter som kan sette litt mer farge på meg, hverdagen og garderoben?

garderobefarger-1
Ikke så sprudlende, liksom?
garderobefarger-2
Forsiktig ellevilt…?

Strikkingen går sin jevne gang. Selv om jeg har en superduper kiste til garn, så hoper det seg gjerne opp med både nytt og øremerket garn, og rester fra avsluttede arbeider. Jeg hadde behov for litt mer synlig oversikt over beholdningen og spekulerte meg frem til at det var litt ledig plass på gjesterommet. Etter litt forhandlinger med kjæresten som ønsket seg plass til LP-plater har vi nå en hylle fra gulv til tak der jeg kan plassere garnet mitt. Superbra, altså!

garnhylle-1
Prøveinnflytting i den nye garnhylla
garnhylle-2
Mye ledig plass – enn så lenge!

3 thoughts on “Ny orden”

  1. Nå fikk jeg lyst til å gå opp og trekke sammen forhengene på soverommet vårt. Der har vi ikke skapdører, det er “liksom ikke” blitt noe av det. Og hvilket kaos som råder under skråtaket der…
    Rydding har stått øverst på lista lenge, men hvorfor rydde når vi finner fram, sier min elskede.
    Du har gjort en kjempejobb – og garn blir det aldri for mye av. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *