Helgekos i to omganger

Vinterferien er forlengst historie for dette året. Inngangen til ferien ble hjemmehelg med litt besøk, litt sykdom, men mye kos. Ida Sofie og Fredrik holdt oss med selskap, og lillefrøkna sto for mye av underholdningen – som vanlig.

ida-bygger-duplo
Duplo og Lego holder på engasjementet en stund
ida-pakker-inn-lukas
Lukas er tålmodig selv når han blir pakket inn i teppe
ida-spiser-korn
Frø, var matbestillingen!

Etter at man frisknet litt til ble det endelig hyttetur og langhelg på Vikan. Ikke minst satte Lukas pris på å få løpe litt på kuskit-jordet og tigge tørrfisk av bestefar. Og jeg fikk en super dose hytteliv med strikking, kos, alt for mye god mat, bytur med shopping – i det hele tatt full recovery!

lukas-barer-lua
Lukas får bære lua – bra stolt ja!
lukas-pa-kuskitjordet
Ikkeno kuskit her nå, bare å løpe!
vikan-i-det-fjerne
Vikan i det fjerne, et herlig syn for slitne by-øyne

Nå er det bare å lade opp til ny helg om kun kort tid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.