Ymse utfordringer

Hurra for 1. april – i dag er jeg som vanlig uhyre skeptisk til alt jeg blir fortalt, lettlurt som jeg er. Ikke forvent at jeg tror på spennende nyheter eller sensasjoner, altså! Dagens utfordring blir rett og slett å komme seg gjennom dagen uten å gå fem på.

Jeg vet ikke om noen har lagt merke til det, men i hele mars publiserte jeg ett innlegg hver eneste dag her på bloggen. Dette var en bloggutfordring som jeg valgte å følge. Dette blir neppe regelen fremover – det er en anelse stressende, så jeg får fortsette med blogging etter innfallsmetoden.

noste-garn
Fra helgens garnhimmel – oppnøsting av herlig New Zealand-ull

Men verden er full av utfordringer og fra i dag har jeg tenkt å ta tak i noen av dem – de er jo til for å overkommes, ikke sant? Etter helgens gå bananas-shopping av garn har jeg bestemt at de nærmeste utfordringene mine er:

  1. Rydde og organisere garnhylla på hobbyrommet
  2. Innføre kjøpestopp på garn til hylla nærmer seg tom
  3. Bruke opp garnet til fine (restegarns)prosjekter

Det blir ingen enkel vei til disse målene, det kan jeg slå fast med én gang; jeg har så utrolig mange ideer og ekstrem strikkelyst. Den mengden disiplin som skal til for å ikke kaste seg over godteributikkene i tiden som kommer er jeg ikke sikker på at jeg innehar. Men jeg prøver i alle fall. En gang utpå senvåren eller sommeren kan jeg kanskje rapportere at jeg er kommet i mål? Og hvis det går fullstendig skeis så kan jeg skylde på at dette ble skrevet 1. april og at jeg har lurt dere alle sammen 😉

godteributikken-roros
Vakkert syn fra Røros Tweed – det er godteributikken sin det!

Tre strikkeprosjekter er ongoing og to av disse skal bli gaver. I tillegg har jeg planer for mye av garnet som allerede er innkjøpt.

One thought on “Ymse utfordringer”

  1. Hei Grete og takk for ei super helg. Det var veldig hyggelig å treffe deg og håper vi får med oss mange flere strikketreff sammen. Hyggelig blogg du har også, så her kommer jeg nok til å titte innom igjen. Gleder meg til å se sinnasauen din. Jeg begynte på min i går. Med dine racerpinner er du nok snart ferdig. Lykke til med kjøpestoppen din også. Jeg hadde kjøpestopp hele 2012 så det er mulig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *