Og så blir det ferie

Jippi, påskeferien starter straks! Bilen er stappet til bristepunktet og vi setter nesen mot hytta – endelig! Med så sen påske er det merkbart lenge siden vinterferien. Og ekstra deilig å få mange dager til å kjenne på vårfølelsen. Nå gjenstår bare ordrebekreftelsen på godværet jeg bestilte, så blir dette aldeles glimrende.

paskehone
Ekstrapassasjer som skal være med til sjøkanten

Vinhøna får selskap i år, denne supertøffe godterihøna fikk jeg i påskegave av en søt og snill kollega! Nå kan lavkarbo, kaloritelling, trimplaner og vektstress bare ta seg en bolle – her skal det koses!

One thought on “Og så blir det ferie”

  1. Ja dette bli bra koselig for dere .God tur og riktig GOD PÅSKE til dere alle,Hils til de på Utsikten og Knausen.
    Kos dere med god mat og god drikke.Håper på litt sol så det
    blir vafler på verandaen.:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.