Ferdig sinnasau

Det er med en god porsjon sommerfugler i magen (og lodne sauer rundt brystkassa) jeg nå gir bort den nystrikka sinnasaujakka. Fra jeg tok i garnet første gang var jeg sikker på at det skulle bli til denne jakka og at den skulle være 50-årsgave til Trine.

Kjære Trine

Jeg ønsker deg hjertelig til lykke med den store dagen senere i år! Og så ønsker jeg deg og familien en fantastisk tur til sommeren når dere skal feire og feriere på Island. Jeg er så utrolig dårlig til å holde på hemmeligheter, så derfor overrekker jeg denne til deg allerede nå så jeg slipper å holde meg for truten i månedsvis.

ferdig-sinnasau-uteJeg håper du liker jakka og fargene. Skulle det likevel være skivebom, så er det et åpent tilbud om å bytte!

Tusen takk for et varmt og godt vennskap – verden er en bedre plass fordi du er her

Klem fra Grete

Håper Trine har tid til å stikke innom oss på Vikan i løpet av nærmeste fremtid, så hun får prøvekjøre gaven. Jeg er spent, altså…!

3 thoughts on “Ferdig sinnasau”

  1. Åååååhhhh – så fantastisk fiiiin!! Grete – du er et unikum, og jeg er så utrolig glad for at vi fant hverandre igjen! jakka er helt nydelig – åsså med sauer da 🙂 Det er en fenomenal gave! Jeg har da alldeles ikke fortjent noe så flott – men jeg kommer til å bruke den en masse! Jeg skal slite ut to arbeidsdager til, så må vi møtes.

    Tusen, tusen takk fra en rørt og lykkelig sinnasaujakkesaueeier

  2. Gleder meg til vi sees, Trine! Jakka venter på deg 🙂

    Tusen takk, Hanne – jeg er så knallfornøyd med jakka, spesielt klipping etter pinneguri-metoden! Vi sees 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *