Bæ-bæ lille lam

Jeg har vel nevnt tidligere at jeg har nådd en slags metning når det gjelder Marius-strikk, ikke minst fordi det brukes så alt for mye på alt mulig (mobildeksler, kopper, potteskjulere og til og med rundt trestammer og sykler) som ikke har noe med strikking av nyttige plagg å gjøre (etter min mening, da). Strikk til dyr har jeg også vært litt tilbakeholden med å bejuble, mest fordi det som oftest er unødvendig. Hederlige unntak er selvsagt dekken til hunder som ikke har pels for forholdene her i nord, eller til pingvinene som utsettes for våre forferdelige oljesøl og forurensing. Men så er det altså noen som strikker aldeles bedårende små gensere og setter på de mest nusselige av vårens skapninger – lammene. Jeg ble litt sjarmert, må jeg tilstå. Selv om lam strengt tatt kanskje ikke trenger ullgenser. Halloo? Lam? Ull?

marius-lam
Sjarmører i ull

hilsen-grete

2 thoughts on “Bæ-bæ lille lam”

  1. Noe så nusselig 🙂 Har du en oppskrift å dele?? Hvor mange masker legger du opp? Har noen lamunger som kunne trenge en varm genser nå som det er ganske kaldt ute. Hilsen Eva

  2. Hei Eva,

    jeg har dessverre ikke noen oppskrift. Men søk på f.eks. Drops, se på oppskrifter på genser til hund og prøv å tilpasse størrelsen på lammene dine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.