… og modellhekling!

heklegarn
Dette er bare en illustrasjon altså, ikke dette jeg har heklet …

DET hadde jeg aldri trodd, at jeg skulle levere fra meg noe som er heklet og få betaling for det attpåtil. Utfordringene har stått i kø med alle oppdragene fra Birte og DSA. Jeg har lært mye nytt og våget meg utpå ting jeg aldri trodde jeg ville tørre å prøve. Nok en gang var det et morsomt oppdrag jeg fikk – fargerikt og mangfoldig med mye strikking også, heldigvis.

mirasol-garnDet er bare å glede seg til neste oppskriftsbok fra Du Store Alpakka 🙂 Nå blir det et opphold i modellaktivitetene en stund, jeg trenger litt tid til å gjøre ferdig en masse hemmeligheter. Så får jeg vente spent på nye modeller mot høsten tenker jeg.

hverdags-heklenaaler
Skryt til oppdragsgiver for gode heklenåler med gummihåndtak!

Leave a Reply

Your email address will not be published.