Bygenser til go’pia

For en tid siden var jeg så utrolig å heldig å vinne en loddtrekning der premien var oppskrift på Liten bygenser med raglanfelling. Dette passet midt i blinken for en bestemorgave til Ida! I haugen med hemmeligheter har denne blitt til av restegarn i løpet av de siste dagene.

ida-bygenserJeg fikk brukt opp alt det naturhvite Cascade Fingering lammeullgarnet fra Peru, strikket med dobbel tråd på pinner 4. Den mørkeste fargen er en rest Faerytale, så mønsteret er loddent! Rosa og cerise er Mirasol, alle fra Du Store Alpakka. Jeg ble nødt å avslutte med restestripene, for det hvite ble helt tomt. På ermene gjorde jeg stripemønsteret asynkront, artig å variere litt synes jeg.

Her er eksempler fra oppskriftforfatteren:

Kanskje jeg skal la meg inspirere til å lage byvotter også? Eller kanskje lue – jeg har rikelig med restegarn fortsatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.