Gavebonanza

Det er artig å ha bursdag altså! Med fare for å gjenta meg selv gang på gang – jeg elsker gaver! 🙂 Dette er mitt aller første innlegg på bloggen skrevet og publisert fra min splitter nye Samsung Galaxy Tab,  en smekker lekesak som jeg allerede digger nesegrus!

image

I tillegg til tab’en fikk jeg nydelige hvite potteroser av gutta mine og en fantastisk bukett røde roser og deilig fuktighetskrem fra svigermor. Margrete stilte med jordbær fra egen hage og nyyydelige hjemmebakte cupcakes til middag 🙂 Og som om ikke det var nok – en liten gullskatt dukket opp i posten i form av et vaskeekte hespetre og en nøstemaskin som er ervervet for bursdagspengene fra mamsen og papsen, gjett om det skal bli stas da! Jeg må tilstå at jeg har foretatt en smule nettshopping etter garn også, det er noen planer i emning… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *