Vi toppa’n igjen

Én topptur i ferien var ikke nok, vettu. Det er en smule pinlig å innrømme det, men jeg har faktisk aldri før vært på Spillumsfjellet (heller) og det måtte vi gjøre noe med.

sprek-gjeng Trine ble engasjert som kjentmann og guide og stilte villig opp! Margrete og Tobias var spreke turkamerater i dag og Lukas fikk følge av vakre Skygge. Turen er relativt kort, men skikkelig bråbratt,  440 meter opp på knappe to kilometer.

fin-utsiktUtsikten er fantastisk der oppe fra, artig å se Namsos fra dette perspektivet også.toppen-spillumsfjelletPå toppen smakte det godt med litt søtsaker og drikke. Og været var (som vanlig) helt toppers! Hundene måtte nøye seg med vann; neste gang må jeg huske godbiter altså.ser-helt-hjemVi kunne se helt til Vikan, men litt  vanskelig å få øye på hytta …navn-i-bokaSelvsagt har vi notert oss i boka, det kan kanskje bli en stund til neste gang.masta-pa-toppenDenne masta er godt synlig fra langan-lei. Kanskje ikke så vakker, men det er jo et landemerke og artig å ha vært der. Takk for turen, sprekinger! Vi må gjøre mer sånn 🙂

2 thoughts on “Vi toppa’n igjen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *