… med benen i kors

Denne Lisa Ekdahl-sangen har jeg hatt på hjernen i hele dag. Jeg har på ingen måte sittet med benen i kors, men jeg har saktens hatt lyst! Det nydelige været fortsatte også i dag, men med noe heftigere vind og litt mer behersket temperatur. Dermed var arbeidsforholdene midt i blinken for å få ferdig all veden etter gårsdagens store skogrydding.
oktober-vedDet tok noen timer, altså! Men nå står to fulle paller i Grete-høyde vakkert stablet på båtparkeringsplassen.
vaflerVafler i hagen var passe pausesnadder for alle som var i arbeid. Nå vi skaffe dobbeltjern på hytta altså, det går litt smått med ei og ei plate. vaffel-med-bestefarLukas synes det går litt smått med serveringen også, enda han sitter pent. Det vanket vel en og annen smaksprøve …
bustebartepinnHar du sett sånn en bustebartepinn! Det er paradis for hunden her på hytta, han styrer selv om han vil være ute eller inne – og han elsker å rote i sagflis og rusk. Vi har gått lang tur i dag også, med løpetur i fjæra og nysgjerrigsnusing langs kuskitjordet.

Jeg har stått, gått, løfta og lempa i hele dag. Litt elendig tv-underholdning kombinert med fullføring av et bestillings-strikkeverk og et bittelite glass rødvin – ja, så ble det litt benen i kors likevel!

2 thoughts on “… med benen i kors”

  1. Du har fortsatt evnen til å få leseren til å oppleve situasjonene fra din side! 🙂

  2. Nånei. Det er ikke bare å late seg når en er på hyttetur 🙂 Særlig når det skal gjøres vinterklart. Fine bilder, og koselig lesning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.