Loppa fikser strikkelysten

Endelig har jeg kommet i gang med strikking igjen etter litt tørke siden jeg kom hjem fra Svalbard. Jeg ble litt forundret over at strikkelysten var helt borte de første par ukene …

pae-genserJeg fullførte en mariusgenser til en god kollega og venn, og dermed var det bråstopp. Ja, den er temmelig lik den jeg strikket til Olav, bare litt mørkere i blåfargen. Og mottakeren ble glad – heldigvis!

egendesign-ufoEn selvdesignet genser ligger halvferdig i kurven – det er jo den som skal bli selveste Svalbardgenseren min og som er blitt til i arktisk farvann. Men fullføringen av den må vente litt, jeg er ikke så god til å regne & beregne, og mønsteret som skal pryde bærestykket er nokså komplisert og ennå ikke ferdigtegnet. Men det blir etter hvert!

loppa-i-gangFor nå har jeg kommet i gang med Loppa! Nettshopping av Shetland Soft fra Malsen og Mor var det som skulle til, nå gleder jeg meg til strikketid i høstmørket. loppa-monsterFargevalget er ganske safe, selv om jeg går laaaangt utenfor min normale komfortsone her.

loppa-proveDenne typen strikk (ovenfra og ned, i tynn og ren ull og med mye mønster) er skikkelig terapi for min strikkesjel, så det blir flere slike, kanskje i de villeste farger! Jeg har allerede bestilt en garnpakke med finull også … Følg med, her kommer mere snaskens snart!

ha-en-fin-dag

2 thoughts on “Loppa fikser strikkelysten”

  1. Ikke helt av samme interesse som reisebrevene dine, men fortsatt godt skrevet – og fine bilder (heldige mottakere)! 🙂

  2. Mine hverdager er nok ikke alltid like spennende, Roar! Men skriblelysten er der likevel, serru. Trivelig at du stikker innom (holdt på å skrive ‘strikker innom’ her) og leser. En dag havner jeg kanskje i et nytt eventyr og da skal det nok rapporteres 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *