Kjoler til småpikene

17. mai nærmer seg og jeg har sendt avgårde litt småstrikk til solskinnsjenta Ida Sofie og lillesøsteren hennes, Madelén. De ønsket seg strikkekjoler med mariusmønster, så da måtte bestemor gjøre et forsøk, såklart.  Jeg håper inderlig de passer – den minste er lagt opp litt ekstra og kan legges ned etterhvert som jenta vokser.  Jeg har kjøpt litt tilbehør som er sendt med; bunadskjorter med hals-sølv og fine strømpebukser i naturhvitt. Begge to har bursdag i mai også, så det får bli mitt lille bidrag i år. Gleder meg masse-masse til å få se bilder av de søte små!
17-maikjoler

2 thoughts on “Kjoler til småpikene”

  1. Hei. Flotte kjoler. Kan jeg spørre hvilken oppskrift du har brukt? Mvh Ingrid Aukan.

  2. Hei, dette er “ren fantasi” – jeg har bare strikket etter omtrentelig mening om hvor store de måtte være, og plukket deler av marius-mønsteret der det passet. Beklager, men jeg har nok ikke noe mer å by på her 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.