#oslostrikk16

Det store strikketreffet er i gang. Dette er virkelig et av årets høydepunkt, med 150 damer samlet under ett tak. Jeg har gledet meg enormt til dette, både for å treffe igjen de som var på #rettogvrangpartysjø i oktober og mange av de som var på treff for to år siden, der jeg ble kjent med så fine folk for første gang.
strikkereI dag har jeg bare installert meg – på rommet og ved (det aller beste) bordet. Og så har jeg fått meg ny strikkekurv! Jeg er umåtelig spent på om jeg får den med meg som håndbagasje på flyet hjem!
strikkekurvMålet for helgen er ellers å nyte tid til strikk & samvær uten annet på programmet, og jeg ser selvfølgelig frem til litt shopping i morgen. Nå er det tid for en god natts søvn 💤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *