Oppsummert #oslostrikk16

Noe av det aller-aller beste med slike strikketreff er shoppingmulighetene! Jeg har lært å være litt offensiv i butikk-køen, for her er det snadder å hente. Denne gangen ble det med masse deilig TuLLiBaLL-garn, også i år ble Fru fjert med meg hjem, sammen med Bråk fra naboen igjen og en Kranglefant (en farge som ikke lages igjen) i en fantastisk lillafarge. Nå spørs det om det blir en ny Ingrid eller noe annet av det deilige garnet.
ooops
Foruten de fantastiske strikkevennene har jeg storkosa meg med foredraget til Arne & Carlos, alle som får muligheten til å høre på dem en gang bør gripe den; de var virkelig både uskikkelige og ustyrtelig morsomme, publium denne gangen var nok mer enn bulls-eye, for å si det sånn. Jeg falt for den lag egne bøker-boka de har gitt ut – nå har jeg nok et prosjekt å hive meg over!
boksignering
Signert utgave er i havn og jeg gleder meg til å prøve ut dette – supert syssel for våren og sommeren i Hjerterommet!
boka-miArne & Carlos lærte oss blant annet at man ser veldig mye yngre ut hvis man ligger på gulvet når man blir fotografert. Og bare se her, de hadde helt rett:

gjengen
Det manglet ellers ikke på godsaker, både vått og tørt og søtt …
vin-i-kopp
dessert
Vertinne Gry Hege har gjort en fabelaktig arrangørjobb og hele treffet ble en kjempestor suksess!
vertinne
Her poseres det i Latmannsloppa – tidligere kjent som Manneloppa – og en fantastisk Angry Minions-lue.
like-jakker
Og noen ganger vet vi ikke at vi har strikket samme plagg – Tone og jeg stilte i speilvendt-utgaver av Bøvertunkofta. Jeg må forøvrig takke for særdeles hyggelig reisefølge til Tone og Hanne – håper det snart blir et nytt treff!
hanne-og-meg
hilsen-grete

PS: Strikkekurven gled glatt gjennom security, eneste heft var at damen der syns den var veldig fin og ville vite hvor den var kjøpt

3 thoughts on “Oppsummert #oslostrikk16”

  1. Tusen takk for ei kjempe koselig helg Grete. Veldig hyggelig å reise sammen meg deg. Herlig og veldig treffende oppsummering av treffet.

  2. Tusen takk for en fantastisk helg Grete!
    Savnet dere før dere var kommet ut av døra på hotellet, så håper vi sees snart igjen.
    At du i tillegg er en av de snilleste og rauseste personene jeg vet om er også et faktum.
    Ønsker deg god tur denne uka også.
    Kjempestor klem fra ho med den teite lua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *