Soldager og hagestart

lukas-solbordApril er en luremåned. SÅ fint vær, sol fra skyfri himmel i flere dager, og så beinkaldt! Lukas fant hvertfall den fineste soleplassen – oppå bordet. Men den isende temperaturen hindret oss ikke i en ørliten start på hagevåren. Nå har pallekarmene fått fiberduk og jord, så det er klart for både frø og planter der når det etter hvert er slutt på frosten.
pallekarmer-jord
Det har ikke vært tid eller plass til noen omfattende såing innendørs i år. Dermed har jeg jukset litt og kjøpt tomatplanter som allerede har kommet et godt stykke på vei. Hvis jeg er heldig, så blir disse store og fine med masse tomater på.
tomater-aprilEn liten haug med stemorsblomster ble også med hjem, de tåler litt frost så jeg tok sjansen på å la dem være oppstart på farger utendørs.
stemor-aprilDrivhuset har også fått en makeover; vi har byttet ut takglasset med plast. Skal vise det frem en dag det er godvær igjen, og kanskje litt grønt inni der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *