Ny Svalbardgenser – og én til salgs

Jeg fant ut at jeg ville ha en litt romsligere utgave av Svalbardgenseren jeg. Ettersom jeg hadde rikelig med garn etter forrige forsøk var det ikke så mye supplering som skulle til. Med fire nøster ekstra i rødt ble det nok til enda en. Nå har den riktignok ligget ferdigstrikket og umontert i mer enn ni måneder, så det er en skikkelig #ufo2017 som ferdigstilles i dag!
Denne gangen har jeg økt masketallet i bolen til 200 og strikket den en smule lengre. I tillegg har jeg rundet halsen litt lenger ned og fått en videre høyhals. Ermene har også fått øking og ekstra lengde. Jeg har strikket vrangbordene med en omgang rettmasker ved fargeskifte, altså som broken rib. Det syns jeg ble penere. Nå blir jeg fornøyd 👍

Den første utgaven selger jeg, i min egen nettbutikk på Grete’s Tictail Shop – ta en titt da vel!

Save

9 thoughts on “Ny Svalbardgenser – og én til salgs”

 1. Heisan
  Har tenkt lenge på å kjøpe den svalbardgenseren, men ble så imponert av den flotte Svalbard genseren du har steikket, (bare i grått eller blått 😀) at jeg spurt min mor om hun kunne strikke denne. 😀Dette ville hun, men trengte en oppskrift. Er dette mulig å få fra deg?

 2. Hei, jeg har sendt deg en epost. Det er ikke noen oppskrift på denne genseren, for det er en kjøpegenser fra Devold. Jeg har bare tegnet et (lignende) diagram og regnet meg frem til riktig størrelse for meg. Lykke til med strikkingen til din mor!

 3. Hei,

  Knallfin genser:D

  Ser du har sendt mønster på mail til enkelte. Kunne jeg også fått dette?

 4. Hei Tonje, jeg har ikke noe mønster på denne, det er en kjøpegenser fra Devold. Jeg har bare tegnet et diagram (som ligner). Det kan du selvfølgelig få, sender deg epost 🙂

 5. Hei.
  Fantastisk flott genser 🙂 er det mulig å få tilsendt mønster på den.
  Finner den ikke på nett, siden dette er en Devold genser.
  Hadde satt stor pris på det 🙂

 6. Hei
  Super fin genser 🙂 er det mulig å spørre om mønstrene på den genseren som du strikket? Hadde satt stor pris på det.

  Hilsen wibeke

 7. Hei Else, jeg har ingen oppskrift, dette er en kjøpegenser fra Devold. Jeg har prøvd meg frem, det beste rådet jeg kan gi er at du strikker en prøve og evt. bruker en genseroppskrift du liker for å lage din egen. Mvh Grete

Comments are closed.