Ny Sandvik


Min nyeste kofte heter Gammel Sandvik, men for meg er den jo Ny 🙂 Jeg er veldig fornøyd med å ha komplettert den med bare lagergarn! Fortsatt er det litt å ta av der ute i hjerterommet, så jeg må bare pønske ut passende prosjekter.

Kofta veier 424 gram. Garnet er (selvfølgelig) Finullgarn. Knappene har jeg også plukket fra lageret, Litt imponert over match i farge på disse ultralette perlemorsknappene.

Link til Ravelry

2 thoughts on “Ny Sandvik”

  1. Nydelig strikkejakke 👍 Har falt fullstendig for Ishavsgenseren, lastet ned et mønster, men likte bedre den utgaven med bare hvit øverst. Er det mulig å få tak i mønster til den noe sted? Mvh Bjørg

  2. Hei Bjørg, jeg har ikke gitt ut mønsteret på Ishavsgenseren, den er det Maria som har publisert på https://www.ravelry.com/patterns/library/ishav. Hvis du vil strikke med bare hvitt øverst, så er det jo bare å la være å strikke mønsteret i diagrammet der 🙂 Og jeg er enig i at det er finere, det er også derfor jeg selv har den utgaven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *