15 år på samme arbeidsplass

Det er kanskje ikke så vanlig nå for tiden? Noen sier til og med at det er taktikk i å skifte jobb ofte, gjerne hvert tredje-femte år. Jeg syns egentlig det er ganske greit å slippe å skifte, jeg. Jeg kjenner stedet, folket, innholdet. At det har gått 15 år siden 1. februar 1995 er ganske rart. Det virker som det var nettopp. Men jeg trives med jobben min og ikke minst kollegaene. Jeg tror sannelig de skal få slite med meg enda en stund i UNINETT.

Her er en liten bildekavalkade fra ulike jobboppdrag og noen sosiale aktiviteter. Det har vært mye moro. Gratulerer til meg 🙂

4 thoughts on “15 år på samme arbeidsplass”

  1. Veldig gratulerer til deg!
    Litt av en markering da igrunnen, pakke ned kontoret sitt og sitte på en krakk og jobbe midt i alt rotet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.