Vinter-meme

1. Hvis du måtte flytte fra der du nå bor, hvilke to byer (som du aldri har besøkt) ville toppe listen over mål for flyttingen?

Jeg ville bo ved sjøen, så det måtte bli minst én norsk plass på en liste av to. Ettersom jeg har vært ganske mange steder i Norge er det ikke enkelt å velge. Jeg har aldri vært i Svolvær, så det blir førstevalget. For å ha ett alternativ til velger jeg Lerwick på Shetland, som høres ut som noe for meg.

2. Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?

Jeg var på jobb på varehuset Sundt i Trondheim, det var en torsdag og vi hadde en reise-TV satt opp ved fruktdisken i matvareavdelingen. Utrolig spennende!

3. Du blir straks innesnødd i to døgn. Hvilken ikke-partner/ikke-romantisk/ikke-barn-person vil du ha der sammen med deg?

Så mange begrensninger da gitt… Jeg ville satt pris på å ha Kolla der.

4. Hvilken sang skulle finnes i en boks med “Knus glasset i nødsfall” eller “Åpnes hvis [fyll inn navn] Grete er ekstremt deppa eller klin sprø”?

Guri malla, det er helt umulig å si sånn helt bastant. Hva som gjør susen endrer seg litt fra dag til dag. Men noe med Maroon 5 eller Coldplay er ikke så dumt. Enten noe å danse vilt til eller noe å grine til.

5. Hvilken bok har endret din oppfatning av et tema mest?

Frimurernes hemmeligheter av Roger Karsten Aase. At det går an, tenker jeg bare.

6. Hva er det første du legger merke til hos det kjønnet du normalt tiltrekkes av?

Det er jo ikke én ting da. Humør og smil teller mye. Felles interesser hjelper mye. Snille hender og øyne er kanskje de fysiske greiene jeg ser etter.

7. Hvis du plutselig vinner 5000 kroner i dag (forutsatt at dette ikke er den dagen du snør inne) og ingen forpliktelser følger med pengene – hva ville du bruke dem til?

Det var liksom ikke noe å kjøpe el-bil for… Nok nye klær til å kaste det jeg gror fast i til daglig kanskje?

8. Hva må en perfekt date inneholde? (Hvis du er i et forhold; hva kreves for en perfekt kveld sammen?

Tid nok til hverandre, null stress og rom for å være seg selv.

9. Greier du å nevne tre ting som gjør vinteren bedre enn sommeren?

Nei. Nei. Nei.

10. Hva er den verste jobben du har hatt?

Jeg har ikke hatt en “verste jobb” tror jeg – da ville jeg jo sluttet.

11. Hvor mye skulle du hatt i lønn for å gjøre den jobben igjen i ett år?

Hvis jeg måtte ha en jobb jeg ikke trivdes i eller som krevde at jeg måtte gå på akkord med meg selv på én eller annen måte, så måtte lønnen vært ekstrem – dvs. godt over millionen. Og selv da skulle det være helt klart at jeg fikk slutte etter et år.

12. Hvis du var garantert ærlige svar på tre vilkårlige spørsmål; hvem ville du spørre og hva ville du spørre om?

Jeg tror ikke jeg sitter med noen spørsmål som jeg ikke får svar på ved en enkel og direkte henvendelse. Og om så var; kanskje det er svar jeg ikke har behov for å høre.

13. Hvilken (dag)drøm gjentar seg oftest for deg?

Jeg tror jeg er litt for bekymret litt for ofte, dermed dukker det opp “syn” om ting som jeg er redd for – alt fra skadde unger til at jeg selv blir skutt (faktisk!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *