And the winner is…

Da tikket jammen kommentar #100 inn her, og det var min kjære lillesøster som stakk av med pallplassen med kommentaren på OL-gull-innlegget.  🙂 Jeg skal pakke lille Tux for avreise i morgen. Pappa har forresten nettopp postet et bilde av oss søstrene sisters som er tatt på Vikan – det er så koselig, så jeg benytter anledningen til å vise det frem her jeg også.

Lillesøster og meg i snøen på “haugen” ved gamle Solfang på Vikan

Det er ikke akkurat noen storm av tilbakemeldinger her, men desto koseligere når de dukker opp. Gratulerer med milepælen til meg og gratulerer med ny nøkkelring til søster!

3 thoughts on “And the winner is…”

  1. Næh! Hurra! Jeg vant! *hoppe opp og ned*. Så artig da, gleder meg til en liten Tux. Sønnen min har jo en kjempesvær myk en, så Tux kjenner vi godt. 🙂
    Artig det bildet. Jeg spiser snø, ser jeg. Klarte vel ikke å røre meg; påkledd som en middels Michelin figur! 😛

  2. @Ildus
    Jeg tenkte det var like lurt, vet liksom aldri når vi får tid til å stikke innom. Og så regner jeg med han får et godt hjem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *